Tahle dobrůtka nás baví.
Je hodně různorodá jako žena...aneb, jak se říká...do ženský a do melounu nevidíš :)
Přeneseme na náš karamel - sladký, ale slaný...tuhý, ale povolí, po jazyku lahodný po smetaně, medu a rumu...a nakonec ostrý po zázvoru.
Přeneseme na ženu - nebo raději ne :)
Neptejte se na co to je, sami si říkáme, proč je. Ale nejlépe chutná na lžičku.
... pod fotkou pokračování tohoto trháku :)
Z čeho je ten karamel?
Nebudeme lhát, zdravé to rozhodně není, ale určitě víme, že to je dobré.
Dáváme ho jako "úplatky", protože víme, že ho zvládne každý.
Je v něm třtinový a normální cukr, smetana, máslo, med, zázvor a rum Legendario. Jo vidíte, je tam i sůl. Tu máme od By Edith /z jezera Retba v Senegalu/.
Teď vážně, k čemu ten karamel je?
On je fakt asi jen na chuť.
V téhle malé skleničce je dobrý jen tak na tu lžičku. Ale dáváme ho i do sušenek či palačinek. Hodí se i do kávy...o tom by mohli vyprávět v Apple Guru :)
A že je dobrý, to říkal i Vláďa Ekartů (bratr Petra), a to věřte, že on má mlsný jazýček :)
Konzumujte ho s citem.
Zázvoruj