Pečený čaj na karamelu (130 g)
Každý ho asi znáte, ale věřte, že neznáte ten od nás. Tenhle fakt sníte i jen tak ze skleničky.
Kategorie: | Zázvorové produkty |
---|
Pečený čaj na karamelu, už jen ten počátek, že je připravovaný na lučním medu a karamelu (bilý a třtinový cukr) z toho dělá jinou chuť.
Poté přidáme ovoce (maliny, ostružiny, borůvky, jahody, višně, brusinky a rybíz), dochutíme kořením (vanilkový lusk, badyán, hřebíček a skořice).
A když to tak bublá, tak ke konci přidáme pomerančovou a mandarinkovou šťávu, extrakt zázvoru, porstké víno a rum (Hefron).
Mno, pak se to peče. Nebudeme nalhávat, před zavařením do sklenice přidáme i kyselinu citrónovou.
Z čeho je náš pečený čaj jsme popsali již výše, ale věřte, že tam jsou samé dobré věci.
Jak ho uchovávat:
Před otevřením nemusí být v lednici, ale jestli máte místo, dejte ho tam.
Po otevření určitě do lednice a sdělejte ho tak do 21 dnů.
Co s ním:
Je dobrý i jen tak na lžičku, ale značka ideál je s naším Zázvorákem Originál, kde dáte na dno hrnku tak dvě lžičky a zalijete ho Zázvorákem.
Dá se použít i jako klasický pečený čaj, kde dáte na dno hrnku pár lžiček (dle chuti) a poté zalijete horkou vodou.
Můžete využít do smoothie, kde k ovoci přidáte dle chuti náš pečený čaj.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.